KJØPSVILKÅR OG SPILLEREGLER

Du bekrefter automatisk at du har lest og akseptert kjøpsvilkår og spilleregler når du melder deg på VÅG trening &yoga. VÅG ber ikke om at du bekrefter dette på andre måter.

Det er flott å ha felles spilleregler på et "team" og ved samarbeid. Vi har derfor samlet våre spilleregler her. Da blir det oversiktlig, akkurat som vi liker det.

 

Vår viktigste spilleregel er;

Jeg gjør og sier snille ting til meg selv, og andre!

Påmelding

Påmelding blir gjort på linken https://goo.gl/forms/kc3kyMW67BQyICdf1

Det tar ca 30 sekunder å gjøre din påmelding.

Alle bekrefter å være kjent med, og aksepterer kjøpsvilkår og spilleregler i det man gjør sin påmelding.

Det er viktig å huske på å kvalitetssikre at du skriver inn korrekt informasjon for hver deltaker.

Du har tre valg ved påmelding.

 • - Klippekort 20 ganger til og med 13. juni 2019. Du velger hovedkurs (ukedag og klokkeslett). Pris kr. 5400 med betalingsfrist 14. februar 2019.

 • Klippekort 8 ganger. Du velger hovedkurs (ukedag og klokkeslett). Pris kr. 2600. Følgende 8-klippsperioder.

  • Periode til og med 14. februar 2019 med betalingsfrist 20. januar 2019.​

  • Periode 25. februar til og med 4. april 2019 med betalingsfrist 28. februar 2019.

  • Periode 8. april til og med 13. juni 2019 med betalingsfrist 12. april 2019.

 • Trene så mye du vil til og med 13. juni 2019. Du velger hovedkurs (ukedag og klokkeslett). Pris kr. 7.500 fordelt som følger; kr. 2000 med betalingsfrist 20. januar 2019, kr. 2910 med betalingsfrist 28. februar 2019 og til slutt kr. 2590 med betalingsfrist 12. april.

 • Pris for 12 ganger med mine venner kr. 14000. Dere kan være mellom 4-6 venner.

 • Pris for 10 ganger meg&PT personlig trening kr. 6900.

 

Under 18 år

Deltakere under 18 år kan kun melde seg på VÅGkurs fra en av sine foreldre/foresatte. VÅG trening kan ikke ta ansvar for at påmeldinger blir gjort av mindreårige uten foreldres/foresattes samtykke. Vi tilbyr dessverre ikke grupper/klasser for barn høstsemesteret 2018.

Bindende påmelding

Påmelding på våre kurs er bindende, selv om du ikke har betalt. Når du har fullført din påmelding reserverer VÅG plass på kurs.

Avmelding

Avmelding er allikevel mulig inntil 3 dager før kursstart. Etter oppstart mottar du faktura pr epost som betales innen fristen. Ønsker du å dele beløpet i mindre deler, sender du epost til

kontakt@vaagtrening.no

Når det foreligger sykdom eller annen alvorlig grunn til avmelding vurderer vi dette i hvert tilfelle. Avmelding må skje skriftlig på e-post til kontakt@vaagtrening.no.

Betaling

Alle betaler innen fristen i henhold til prisliste og faktura som du vil motta etter kursstart.

Forandring i timeplanen eller avlysning av kurs 

VÅGtrening forbeholder seg retten til å avlyse kurs dersom det er for få påmeldte. Vi tar da kontakt med deltakerne for å presentere andre kursalternativer. Hvis vi ikke finner et VÅGkurs som passer for deg, vil innbetalt kursavgift selvfølgelig bli returnert i sin helhet. Ved andre uforutsette hendelse som kan lede til avlysninger vil ikke kursavgiften tilbakebetales.

Personvern

VÅG trening behandler persondata, og annen informasjon som blir tilgjengelig for oss i forbindelse VÅGkurs, iht. Lov om Personopplysninger. Personopplysninger vil ikke bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre. Du har selv informasjonsplikt til orientere deg om grupper på sosiale medier er offentlige eller lukkede. Hvis du ikke vil bli tagget i innlegg eller bilder sier du fra til VÅG på kontakt@vaagtrening.no.

Forsikring

Ungdom og voksne er ikke forsikret av VÅG trening.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og forandringer.

Ansvar

VÅG trening legger vekt på mestring for hver enkelt deltaker ved å se, motivere og utfordre. Vi ønsker at hver enkelt deltaker skal oppleve progresjon, mens man svetter og ler. Det er derfor viktig at deltakere informerer om det er spesielle forhold å ta hensyn til.

VÅG trening kan anbefale andre hvis du har skader, vi behandler ikke. Du har selv ansvar for din trening og setter grenser for deg selv på en slik måte at du ivaretar din kropp og helse.

VÅG er en konkurransefri arena, du jobber for dine egne målsettinger og du skal ikke sammenligne deg med andre enn deg selv i løpet av treningen. Vi minner gjerne om at det er viktigere å oppleve progresjon over en lenger tid enn å trene ”bølle-hardt” og pådra seg skader. Trene gjerne utenfor komfortsonen slik at du får resultater, progresjon og mestrer alt mer. Grensen for din komfortsone og hvor langt utenfor den du bør presse deg selv, er det kun du som kan sette en grense for.

Hygiene og annen trivsel

Når vi trener i små grupper tar vi (deltakere og trenere) hensyn til hverandre. Det gjelder hygiene, ordbruk, kroppsspråk og samspill med de runt oss.

 • Det er ikke lov å VÅGtrene hvis du er påvirket av alkohol eller andre rusmidler.

 • Vær varsom med parfyme som dufter.

 • Husk at det er mange allergikere, så hold ditt treningstøy unna dyr og sigaretter.

 • Ta gjerne med et "svettehåndkle" som beskyttelse mellom deg og utstyr og matter.

Vårt ønske er alltid å løse utfordringer på plass. Hvis vi ikke finner løsninger, tar vi en samtale med deltaker (og/eller foresatte/foreldre).

 

VÅG trening kan utvise, ekskludere eller be deltakere om å bytte gruppe dersom våre retningslinjer ikke blir fulgt, eller hvis deltakere ikke kan tilpasse seg samspillet i gruppen.

Tapt treningsøkt

VÅG ønsker at alle skal få muligheten til å ta igjen tapte treningsøkter, men ikke noe VÅG kan garantere. Ettersom vi har maksantall på våre grupper for å sikre at alle blir sett, motivert og utfordret må vi forholde oss til noen retningslinjer.

 • Noen kurs kan være fulle, og da kan vi ikke love at det er plass på fulle kurs. Det vil kun være plass for å ta igjen tapte økter i mån av plass.

  • Deltakerne som er fast påmeldt på gruppen, har fortrinnsrett til å bli med på treningsøkten. Du som kommer for å ta igjen en tapt treningsøkt (som vi kaller "gjest") må derfor vente til VÅGtreneren kan bekrefte at det er plass på gruppen. På noen grupper kan dette avhenge av at en fast deltaker ikke møter opp.

 • Din VÅGtrener kan anbefale hvilket kurs som kan passe, eller ikke passe, for deg. Ulike kurs kan ha ulikt nivå og gruppesammensetning som gjør at kurs kan passe mer eller mindre bra for deg.

 • Din VÅGtrener tar kontakt med VÅGtreneren der du ønsker å være "gjest". Når/hvis det er plass for deg vil du få en bekreftelse fra din VÅGtrener.

 • Tapte timer må tas igjen i løpet av pågående kurssemester, men vi kan som sagt ikke garantere at det er plass eller mulighet.

 

Deltaker bekrefter automatisk ved påmelding å følge disse kjøpsvilkår og retningslinjer.

 

©2019 by VÅG trening AS v/ Anna Jöves

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now